Sigues el jugador
nº 12
Vine a animar al teu equip.
T'esperem!!!

JORNADA 14  Excel·lent victòria del Conca a la pista del líder Calaf per 1 gol a 2 en el primer partit de la segona volta. Partit disputadíssim, els locals van anar al descans amb mínim avantatge d'un gol. Als cinc minuts de la represa, Joni igualaria el marcador. Quedant un minut pel final, Joel faria el gol de la victòria, que no va sentar gens bé ni als jugadors ni l'afició local, acabant el partit amb un expulsat per banda. Victòria de prestigi per mirar cap amunt i asustar als rivals.

JORNADA 13  El Conca encaixa una dolorosa derrota a la pista del Montgai, cuer de la classificació, en el partit ajornat del cap de setmana passat. És la quarta derrota seguida a domicili. El Conca es va presentar amb només un canvi, tot i que els locals també en tenien pocs. Tot i així, el Conca va anar per feina i va obrir als tres minuts el marcador amb gol de Joni. Al minut els locals van aconseguir igualar el partit, però al minut onze el Conca anotava tres gols més que semblaven encarar el partit, anotant dos gols més el Joni i un el Sergi. Els locals van retallar distàncies abans d'arribar al descans. Tot i el còmode avantatge no semblava pas que la segona meitat seria tant fatídica. Als quatre minuts, els locals van igualar el partit. Ja entrada la segona meitat el Montgai va posar-se al capdavant en el marcador per primera vegada i faltant dos minuts per la fi va tancar el seu compte anotador amb un gol més. Joni, també faltant dos minuts, va retallar les distàncies però el Conca acabaria perdent un partit que s'havia de guanyar si es vol aspirar a estar a dalt de tot. Amb aquest partit es tanca la primera volta.

JORNADA 12  Victòria del Conca a casa per 3 gols a 0 davant La Ràpita. El Conca continua ferm a casa, on només ha deixat escapar un empat i ha aconseguit cinc victòries a la Lliga. És el primer partit a casa que deixa la porteria a 0, tal com va fer a casa de la EF Cervera B a la jornada 02. Els visitants es van presentar amb només un canvi, però el Conca també n'anava just, amb tan sols dos canvis. Tot i això, no va poder obrir el marcador fins l'últim minut de la primera part, amb gol de Joni. Ja entrada la segona part, aconseguiria dos gols en quatre minuts, obra de Javi i Joel, per deixar els tres punts a casa. Van anotar la Triple J: Joni, Javi i Joel.

JORNADA 09  Derrota del Conca per 5 gols a 3 a la pista de l'Anglesola, en partit recuperat de la jornada 09 i jugat aquest dijous a dos quarts de deu. Dinàmica negativa, en ser el tercer partit seguit perdut i també el tercer partit seguit perdut fora de casa. Els locals es van avançar amb dos gols en només tres minuts de joc. Joni va reduir distàncies als nou minuts. Avançada la primera meitat, els locals van tornar a ampliar el marcador amb un gol. I, novament Joni, tornava a escurçar les distàncies abans d'arribar al descans. A la represa, els locals van escapar-se definitivament en el marcador amb dos gols més. A poc pel final, Joni anotaria el seu tercer gol per tancar el marcador final del partit.

JORNADA 11  El Conca perd a la pista de l'Alcarràs per 4 gols a 2 un partit que semblava que no se li escaparia. Ben aviat Javi va posar el primer gol i uns minuts més tard Jonatan semblava encarrilar el partit, però els locals van retallar distàncies per anar als vestidors amb mínim avantatge forani. Només iniciar-se la segona part, els locals van empatar el partit. Els visitants van tenir un munt d'ocasions que no van acabar materialitzant. Els locals, amb un equip de jugadors joves i un camp molt gran van fer la resta per poder anotar dos gols més i privar de la victòria al Conca, que ha perdut els dos últims partits com a visitant i perd una posició a la taula.

COPA LLEIDA FS vuitens  El Conca planta cara al FS Linyola, el segon millor equip de la província segons la categoria que juga, la 3a divisió nacional, i aguanta fins al minut 40. Els linyolencs van començar autoritaris i es van avançar amb un 0 a 3. El Conca, amb tant sols un minut, va anotar dos gols quan en quedaven uns cinc per arribar a la mitja part, obra de Javi i Joni, per posar els nervis als visitants, que van quedar sorpresos del potencial del Conca. Així van haver d'apretar encara més per poder tornar a distanciar-se amb dos gols. Però el Conca no es rendia i un altra vegada Joni, amb una espectacular volea després d'una sacada de córner, va anotar per establir el 3 a 5 al marcador abans d'anar al descans. A la represa van tornar a anotar els visitants al primer minut. Joel va anotar el quart gol dels locals, evidenciant als foranis, clars favorits de l'eliminatòria, que no tindrien la victòria tan fàcil com haurien pogut preveure tot i anotar el setè gol minuts més tard. Símptoma d'això són el munt de faltes que van haver de fer i, fins i tot, rebent l'expulsió d'un jugador. Minuts després Joni també veuria una segona targeta groga i seria expulsat. Tots dos equips no van poder anotar mentre estaven en superioritat arran de les expulsions. A partir d'aquesta expulsió, el Conca es va veure més minvat i el Linyola va poder maquillar el resultat amb tres gols més. Orgull d'equip d'equip i bon partit davant un equip quatre categories superior. Al final foto de família entre els dos equips.